joi, 27 ianuarie 2022

ca/c-a

                     ca

Vorbește și el doar ca să se afle în treabă.

E scump ca aurul.

                    c-a

Cred c-a sosit vremea să plecăm.

Bineînțeles c-a mea e mai bună.

  

4 comentarii:

  1. Buna Loredana,cred ca inca nu ti-am spus ce nume frumoase ati ales pentru ei:Flutur si Capucino.Flutur o fi negationist,oare? Tot e o moda acum,cum de a ramas anul trecut nevaccinat :)))) Si Capucino mi se pare ca v-a dresat ea pe voi de la inceput :)) Noroc ca Flutur sforaie,vai ce imi place cum povestesti ! Imi e asa de drag sa citesc de aici.Poate reusesti sa mai postezi si zilele astea :) Iti doresc sa fie totul bine,te imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, Ana, mulțumesc mult pentru aprecieri! Da, ai dreptate cu numele, Flutur l-am ales eu, Capucino, l-a ales soțul meu, vor urma și poveștile cu adoptarea și alegerea numelor. Nu știu dacă sau cât e Flutur de negationist, dar a rămas nevaccinat pentru că, fiind pandemie și nelăsându-ne să intrăm cu el în cabinet, avea nevoie de botniță, pe care însă, nu o acceptă, nu l-am învățat cu ea de mic, aici noi am greșit. Hihi, da, așa zice și soțul meu de Capucino și fiind mai mică, i-am permis mai multe. Dar când am avut cancer, după operație, când nu se știa încă stadiul în care e și eram așa, într-o stare mai depresivă, Capucino a fost un adevărat terapeut emoțional pentru mine, mă alina când eram tristă. Nu aș fi crezut, dacă mi-ar fi spus cineva. De aceea, e o legătură mai specială între mine și micuța Cino. Nu știu două săptămâni cum și dacă voi reuși să mai postez ceva, de aceea, înainte de a veni am pus câte o postare pe fiecare pagină. Mulțumesc pentru grijă, te îmbrățișez și eu cu drag!

      Ștergere
  2. Sa pui mai multe propozitii in fiecare articol de acest gen. Am si eu o multime pe blog si imi aduc trafic bunicel in fiecare an. :)

    RăspundețiȘtergere

Inscripție pe o ușe (Tudor Arghezi)

Când pleci, să te-nsoțească piaza bună, Ca un inel sticlind în dreapta ta. Nu șovăi, nu te-ndoi, nu te-ntrista. Purcede drept și biruie-n fu...